AnaSayfa / Genel / Kahve falında ateşte kalmak

Kahve falında ateşte kalmak

Kahve falında ateşte kalmak fal sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine, kısa süre içinde problemlerini bitireceğin ve sevdiği kişiler tarafından başka insanlara örnek olarak gösterileceğine, çok hayırlı işlere girileceğine, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, yaptığı bir çalışma sonucunda işlerinin düzeleceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına, ele geçecek haram mal ve paraya işaret etmektedir.

Kahve falında ateşte kalmak gördüyseniz:

  • Size fırsat gibi görünen işleri kısa süre içinde değerlendirmenizde fayda var.

Kahve falında ateşler içinde kalmak ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, bir sebeple zor bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında ateş ortasında kalmak moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına, fikirlerinin amacına ulaşacağına inanılır.

Kahve falında ateş altında kalmak geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında ateş içinde kalmak çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında ateşte kalmak kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine tabir olunur.

Kahve falında ateş içinde kaldığını görmek şansın yaver gideceğine ve sevinçli haberler alınacağına, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına yorulur.

Kahve falında silahla ateş altında kalmak konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine delalet eder.

Kahve falında ateş arasında kalmak bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir