AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz araba almak ve kullanmak

Kahve falında beyaz araba almak ve kullanmak

Kahve falında beyaz araba almak ve kullanmak parasını ve işini kaybedeceğine, adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, gece gezmelerinden, lüks restoranlarda yemek yemekten, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, isminden sıkça söz ettireceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, iş ve aile konusunda diğer insanlara daima yol göstereceğine ve işle ilgili olarak yapılan her şeyde büyük başarı kazandıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz araba almak ve kullanmak gördüyseniz:

  • Belli bir atak yapmak üzeresiniz.

Kahve falında beyaz renk araba kullanmak daha güçlü bir hale geleceğine, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz araba almak ve kullanmak sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına, rızkın kesilmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz renkli araba kullanmak bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz araba kullanmak kinin ve nefretin son bulacağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz bir araba kullanmak araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine delalettir.

Kahve falında beyaz arabayı kullanmak yetenekleri ve becerileri sayesinde iş yerinde çok üst mevkilerden birine getirileceğine, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz lüks araba kullanmak her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında yakınının araba kullandığını görmek zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir