AnaSayfa / Genel / Kahve falında dua edildiğini görmek

Kahve falında dua edildiğini görmek

Kahve falında dua edildiğini görmek hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, birçok kişinin yapması gereken işin altında kalınacağına, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, daha doğru karar verebilmesi için ona yardımcı olacağına, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine, sağlıklı bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir işe iştirak edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dua edildiğini gördüyseniz:

  • Aşırı iyimser olmayın, israftan kaçının, kurnazlıktan kaçının, kendinizi gerektiğinde yeterince eleştirin.

Kahve falında evliyanın dua ettiğini görmek güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında annesinin dua ettiğini görmek bazı tartışmalar yaşayacağına, aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşının dua ettiğini görmek kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine inanılır.

Kahve falında yağmur yağarken dua ettiğini görmek yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine inanılır.

Kahve falında başkasına dua ettiğini görmek fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dua etmeye çalışmak bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında babanın dua ettiğini görmek ısrarcı şekilde yoluna devam eden fal sahibinin sonunda emeline ulaşacağına, iyi insanlar ile birlikte olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında camide dua ettiğini görmek büyük kazanç sağlanacağına, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir