AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözlerden ameliyat olmak

Kahve falında gözlerden ameliyat olmak

Kahve falında gözlerden ameliyat olmak ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine ve endişeli bir bekleyişin başlayacağına, hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine, çalışmalarının ve performansının değerlendirilmesi sonucunda terfi alacağına, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine, hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine rivayet eder.

Kahve falında gözlerden ameliyat olmak gördüyseniz:

  • Birlikte çalışmaktan keyif aldığınız kişilerle bağlantı kurmaktan çekinmeyin.

Kahve falında göz ameliyatı olduğunu görmek kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, elinde bulunan imkânların çok daralacağına yorulur.

Kahve falında gözünden ameliyat olduğunu görmek borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına, barış ve sevgi içinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gözünden ameliyat olmak muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gözlerden ameliyat olmak işlerinin hal yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında göz ameliyatı olmak istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine tabir olunur.

Kahve falında göz ameliyatı olacağını görmek yoksulluktan sonra zengin olmaya, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında göz ameliyatı yapmak kişisel problemlerini çözeceğine, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gözlerinden ameliyat olmak kazancın yarı yarıya artacağına, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir