AnaSayfa / Genel / Kahve falında ateşler görmek

Kahve falında ateşler görmek

Kahve falında ateşler görmek sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, onu yalnız bırakmayacağına, rakiplerini gerisinde bırakacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına delalet eder.

Kahve falında ateşler gördüyseniz:

  • Birlikte daha fazla zaman geçirmek istediğiniz kişilere vereceğiniz sözler bağlılığınızı göstermeniz için fırsat yaratabilir.

Kahve falında silahla ateş edememek arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, onların önüne geçeceğine işarettir.

Kahve falında kendini ateşle yakmak geleceğin güzelliklerle dolacağına, daha rahat bir hayata kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında ateş kıvılcımları görmek ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tandırda ateş yakmak ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına inanılır.

Kahve falında kuyu içinde ateş görmek iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında ateş yandığını görmek maddi ve manevi olarak çok mutlu olunacağına, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine ve Allah tarafından korunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ateş su görmek bundan sonraki zamanlarda güçlü, sözü geçen, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ateş edildiğini duymak daha derin bir ruhani hayata sahip olması ile beraber çevresindekilere de inancı hakkında doğru bilgiler vermeyi vazife edineceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir