AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birini saçı uzun görmek

Kahve falında ölmüş birini saçı uzun görmek

Kahve falında ölmüş birini saçı uzun görmek içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, büyük bir başarı göstereceği bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, yolunun açık olacağına, büyük bir işe kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş birini saçı uzun gördüyseniz:

  • Tam herşeyi kontrol altına aldığınızı düşünürken beklenmedik durumlar oluşabilir.

Kahve falında saçlarımı uzun görmek büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına, her zaman evlatlarına destek olacağına işaret eder.

Kahve falında saçlarını uzun olduğunu görmek yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına delalettir.

Kahve falında uzun saçı olduğunu görmek bilimden ve bilgiden şaşmayacağına, tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçı uzun birini görmek çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine yorulur.

Kahve falında uzun saçlı kadın görmek seyahatlere katılacağına, böylece daha büyük adımlar atılacağına delalet eder.

Kahve falında uzun ve düz saç görmek sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, tecrübe sahibi bir kişiden alınacak fikirler sayesinde yapılan hatalardan ders çıkarılacağına rivayet eder.

Kahve falında saçları uzun ve siyah görmek bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına alamet eder.

Kahve falında saçı olduğundan uzun görmek kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına, karlı bir iş ortaklığı yapacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir