AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birini kefenlemek

Kahve falında ölü birini kefenlemek

Kahve falında ölü birini kefenlemek falı kapatan kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına, korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, rahat şekilde geçineceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, maddi olarak zorlansa da yavaş yavaş her şeyi yoluna koyacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, girdiği işlerde çok yeni fikirler ortaya koyarak her zaman daha iyi olmaya çalışacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine rivayet eder.

Kahve falında ölü birini kefenlemek gördüyseniz:

  • Aciliyet gerektiren durumlar oluşsa dahi, olayları detaylı şekilde ele almanız gerekiyor.

Kahve falında ölüyü kefenlediğini görmek işinde çok ilerleyeceğine, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü yıkamak ve kefenlemek aile hayatında büyük bir mutluluğun yaşanacağına, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine yorulur.

Kahve falında ölü kefenlediğini görmek işlerinde bereketin ve verimin artacağına, duygularının karşılıklı olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü yıkamak kefenlemek kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölüyü kefenlemek falı kapatan kişi için her gelen günün daha aydınlık ve hayırlı olacağına, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü kefenlemek evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine, kimseden korkmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü birini kefenlemek düşlediği evliliğin gecikeceğine, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüleri kefenlemek atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir