AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birini kanlar içinde görmek

Kahve falında ölmüş birini kanlar içinde görmek

Kahve falında ölmüş birini kanlar içinde görmek çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşadığı ve çektiği zahmetten ve çileden sıyrılmayı başaracağına, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine, hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, onlara karşı zafer kazanacağına, zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş birini kanlar içinde gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu iyice gözden geçirmeden hiçbir işe girişmemelisiniz.

Kahve falında başkasını kanlar içinde görmek büyük adımlar atılacağına, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine işarettir.

Kahve falında kendini kan içinde görmek ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgiliyi kanlar içinde görmek uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında kardeşini kanlar içinde görmek yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını kanlar içinde görmek çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşı kanlar içinde görmek yardımsever ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yoluna adım atılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başka birini kanlar içinde görmek babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine, şansının artacağına yorulur.

Kahve falında birini kan içinde görmek hayata küseceğine, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir