AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birini iyi görmek

Kahve falında ölmüş birini iyi görmek

Kahve falında ölmüş birini iyi görmek yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine, sırların ortaya çıkmasına, işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, gözlerinin mutluluktan parlayacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş birini iyi gördüyseniz:

  • Duygusal, estetik, entelektüel veya mental büyüme için ne gerekiyorsa yapabilirsiniz.

Kahve falında iyi bir şey görmek malının da hiç olacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına işaret eder.

Kahve falında bebek iyileştirmek iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine yorulur.

Kahve falında hasta bir insanı iyileşmiş görmek söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kedi iyileştirmek disiplinli bir hayat sürme kararı alacağına, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında en iyi arkadaşla kavga etmek karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine, huzurlu aile ortamının yaşananlardan dolayı bozulacağına alamet eder.

Kahve falında ölüyü iyi görmek sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, hayattan istediği mutluluğu ve hazzı alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iyi kimse görmek yüzlerinin gülmesini sağlayacağına, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında iyi arkadaşınla kavga etmek çok kötü günler geçireceğine, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir