AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birini daha genç görmek

Kahve falında ölmüş birini daha genç görmek

Kahve falında ölmüş birini daha genç görmek özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına, eşler arasındaki mutluluğun katbekat artacağına, bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, rahatlayacağına ve hafifleyeceğine, vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş birini daha genç gördüyseniz:

  • Politik olmak sizin yararınıza olacak.

Kahve falında ölmüş birini daha genç görmek üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına inanılır.

Kahve falında kendini daha genç görmek itibar kaybedeceğine, doğru iş ortaklığı yapacağına tabir olunur.

Kahve falında birini daha genç görmek kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına yorulur.

Kahve falında daha önce ölmüş birini yıkamak çalıştıkça da Allah’ın kendisine hep daha fazlasını nasip edeceğine, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında kendini daha güzel görmek kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine tabir olunur.

Kahve falında daha önce ölen birinin öldüğünü görmek kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına yorulur.

Kahve falında daha önceden ölmüş birini görmek büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına işarettir.

Kahve falında daha önce ölmüş birinin tekrar öldüğünü görmek elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, işlerinin ve iletişiminin bozulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir