AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini daha genç görmek

Kahve falında birini daha genç görmek

Kahve falında birini daha genç görmek üzüntülerin daha da artacağına, huzurunu kaçıran her türlü davranış ve konuşma şekillerinden uzaklaşıp çok daha anlayışlı ve hoşgörülü biri olacağına, hiç bilmediği bir işe gireceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, hane halkını çok mutlu edecek ve sevinçten havalara uçuracak bir haber alınacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine rivayet eder.

Kahve falında birini daha genç gördüyseniz:

  • Yeni gelişmeler var.

Kahve falında kendini daha genç görmek dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına yorulur.

Kahve falında birini daha genç görmek girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş birini daha genç görmek zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, güzel ve mutlu günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü birinin bir daha öldüğünü görmek kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, sahip olmak istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında daha önce ölmüş birini görmek sorumlu tutacağına, onlarla arkadaş olup daha sonra ömür boyu sürecek sıkı dostluklar kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birini bir daha öldüğünü görmek hasret çekenlerin buluşacağına, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendini daha güzel görmek sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, daha sonra ise işleri büyüterek kendi işinin patronu olacak fal sahibinin mutluluğu geç de olsa yakalayacağına alamet eder.

Kahve falında ölen birinin bir daha öldüğünü görmek sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir