AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birini banyo yaptırmak

Kahve falında ölmüş birini banyo yaptırmak

Kahve falında ölmüş birini banyo yaptırmak esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına, insan sevindireceğine, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir konuma ulaşılacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş birini banyo yaptırmak gördüyseniz:

  • Belirsizlikler sizi yavaşlatabilir.

Kahve falında herkesin önünde banyo yapmak neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine inanılır.

Kahve falında kirli suyla banyo yapmak aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine işarettir.

Kahve falında biriyle banyo yapmak daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında mezarda banyo yapmak çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında ölü birine banyo yaptırmak zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine, refah düzeyinin düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında banyoyu su bastığını görmek rızkının tam olarak kesilmeyeceğine, hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında komşunun evinde banyo yapmak herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına, kalkınacağına ve yükseleceğine yorulur.

Kahve falında ölünün banyo yaptığını görmek fal sahibinin rahatlığa kavuşacağına, kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir