AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın yüzük kırılması görmek

Kahve falında altın yüzük kırılması görmek

Kahve falında altın yüzük kırılması görmek rahatlığa erileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine, refah içinde yaşayacağına, sevilen iki kişinin dünyaevine gireceklerine dair haber alınacağına, maddi ve manevi olarak destek olacağına, kardeşlerin birbirine destek vereceğine, bu destek sayesinde birçok değişim yaşanacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altın yüzük kırılması gördüyseniz:

  • Siz ya da karşınızdaki kişi dürüst bir karar alabilmek için tüm gerçekleri paylaşmadıysanız, duygusal bir durum söz konusu olabilir.İlerlemek için gerekli değişiklikleri yapmaya hazır olmalısınız.

Kahve falında altın yüzük kırılmasını görmek sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına yorulmaktadır.

Kahve falında altın yüzük kırılması görmek yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine alamet eder.

Kahve falında altın yüzüğünün kırıldığını görmek çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında altın yüzük kırıldığını görmek aydınlık bir yola çıkılacağına, onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine inanılır.

Kahve falında altın yüzüğün kırıldığını görmek kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine rivayet eder.

Kahve falında altın yüzüğün kırılmasını görmek yapılan hataların telafi edileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine inanılır.

Kahve falında tek taş yüzüğünün kırıldığını görmek yaptığı işlerle çok ses etireceğine, ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine işarettir.

Kahve falında kırılmış nişan yüzüğü görmek çok doğru bir yol tutulacağına, İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir