AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen kişiye kıyafet vermek

Kahve falında ölen kişiye kıyafet vermek

Kahve falında ölen kişiye kıyafet vermek suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına, hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, duyduğu üzüntülerin ve endişelerin sona ereceğine, tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, prestij kaybı yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen kişiye kıyafet vermek gördüyseniz:

  • İşleri farklı şekilde halletme biçimlerinin farkına varmanız, gelecekte işleri yapma şeklinizi değiştirmenize neden olabilir.

Kahve falında ölen kişinin kıyafetlerini giymek insanların birbirine kenetleneceğine, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş bir kişinin kıyafetini giymek hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölen kişiye kıyafet vermek kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, kazancının her geçen gün artacağına tabir olunur.

Kahve falında ölen kişinin kıyafetlerini görmek hayırlı haberlere, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş kişinin kıyafetlerini görmek dualarının karşılığını göreceğine, yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine inanılır.

Kahve falında ölen kişinin kıyafetini giymek kırılan umutların tekrar filizleneceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine delalettir.

Kahve falında ölmüş kişinin kıyafetini giymek karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine delalet eder.

Kahve falında ölen bir kişinin kıyafetlerini giymek uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, onlarla bir araya gelip, hem moral hem de çareler bulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir