AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş bir kişi görmek

Kahve falında ölmüş bir kişi görmek

Kahve falında ölmüş bir kişi görmek bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına, kötü günlerin arkada kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, çok büyük borçlar alacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş bir kişi gördüyseniz:

  • Evinizde ya da yaşadığınız yerde değişiklikler yapılabilir.

Kahve falında sevdiği kişiden ayrıldığını görmek sorunların günden güne daha da artacağına, makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin kişiyi kucaklamak zor zamanlar yaşanacağına, bir koyduğu işten yüz kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü bir kişinin dirilmesini görmek deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına rivayet eder.

Kahve falında hoşlandığın kişiyi öpmek karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, istediği noktalara ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyle yan yana oturmak çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, maddi durumunun her zaman çok iyi olacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiği kişinin ismini görmek ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, tabiri caizse can bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir kişiye su vermek hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş kişiyi hacca giderken görmek yeni hobiler edinileceğine, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir