AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş canlı görmek

Kahve falında ölmüş canlı görmek

Kahve falında ölmüş canlı görmek çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına, onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına, kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, kimseden korkmayacağına, büyük parasal bir kazanca sahip olacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş canlı gördüyseniz:

  • Etrafınızdaki herkes yeterince dürüst, sadık veya belli konular için yeterli olmayabilir.

Kahve falında canlı insanı tabutta görmek iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine, geniş bir ev satın alacağına rivayet eder.

Kahve falında ölen sevgiliyi canlı görmek kötü günler görüleceğine, ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen annesini canlı görmek hayallerin gerçeğe dönüştürülmesi için gidilen yolda zor duruma düşüleceğine, maddi güç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında ölen anneanneyi canlı görmek ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında canlı tavşan yakalamak ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında canlı tavuk görmek kazançlı bir işin başına geçirileceğine, kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında mezarda canlı bebek görmek eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına işaret eder.

Kahve falında ölen anneyi canlı görmek dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, mal mülk sahibi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir