AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini özlemek

Kahve falında birini özlemek

Kahve falında birini özlemek edilen duaların tutacağına, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, kudretinin yerine geleceğine, rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açacağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birini özlemek gördüyseniz:

  • Kullandığınız yöntemlerin veya işleri halletme biçiminizin diğerlerininkiyle uymaması sorun yaratabilir.

Kahve falında özlediklerini görmek keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına işaret eder.

Kahve falında anneni özlemek yeni bir alışkanlık edinileceğine, maddi durumun düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında bir kişiyi özlemek yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş babayı özlemek kötü günler geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgilinin seni özlediğini görmek maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, işlerinde büyük zararlara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında özlediğine kavuşmak bir sebeple fal sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına, insanlardan gördüğü sevgi ve saygının da hiç eksilmeyeceğine inanılır.

Kahve falında özlediğin bir arkadaşını görmek ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine işarettir.

Kahve falında ölmüş anneyi özlemek kazancının bereketleneceğine, kötü bir habere veya tehlikeye alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir