Kahve falında ölmüş babasıyla kavga etmek

Kahve falında ölmüş babasıyla kavga etmek nerede hata yaptığını düşünerek, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına, günden güne kazancının artacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, verilen kararların geri çekileceğine, büyük bir zenginliğe sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babasıyla kavga etmek gördüyseniz:

  • Fikir çatışmalarına girmeden ortamı aydınlatmak için sorular sorabilir, isteklerde bulunabilir veya konuları siz tartışmaya açabilirsiniz.

Kahve falında babaya kavga etmek kazancının bol olacağına, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına alamet eder.

Kahve falında anne babasını kavga ederken görmek işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında babasını kavga ederken görmek kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına inanılır.

Kahve falında babayı kavga ederken görmek maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, tecrübelerinden faydalanarak sorunları pratik şekilde çözeceğine işarettir.

Kahve falında anne babanın kavga etmesini görmek sıhhate ve saadete kavuşacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına işarettir.

Kahve falında anne baba kavga etmek yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına, yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine inanılır.

Kahve falında babamla kavga ettiğimi görmek sıkıntılarının hafifleyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında anne ve babayı kavga ederken görmek hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top