AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş baba için ağlamak

Kahve falında ölmüş baba için ağlamak

Kahve falında ölmüş baba için ağlamak yeni bir ortama gireceğine, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve büyük bir mutluluk yaşatacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş baba için ağlamak gördüyseniz:

  • Sizi heyecanlandıran veya merakınızı uyandıran şeylere kanalize olmalısınız.

Kahve falında babasına ağlamak sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına, işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında babanın ölümüne ağlamak ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve fal sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölen baba için ağlamak elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, kırılan kalbin onarılacağına delalettir.

Kahve falında babasına sarılarak ağlamak iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında baba ağlamak dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine almaya, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş babası için ağlamak parasının ve canın güvende olacağına, makamından olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine tabir olunur.

Kahve falında babayı görüp ağlamak çok büyük bir proje ortaya koyacağına, hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine işarettir.

Kahve falında ölmüş babamın ağladığını görmek en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine, aksine daha da zorlaştıracağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir