AnaSayfa / Genel / Kahve falında ateş üzerinden atlamak

Kahve falında ateş üzerinden atlamak

Kahve falında ateş üzerinden atlamak dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına, kendisini ona adayacağına, deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına, gelirinden yana memnun olacağına, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, kazancını iki kat arttıracağına, tecrübelerini aktaracağına, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına inanılır.

Kahve falında ateş üzerinden atlamak gördüyseniz:

  • Yeni seçeneklerinizi dikkatle ele almalısınız.

Kahve falında ateş üstünden atlamak takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında ateş üzerinden atlamak iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine rivayet eder.

Kahve falında otobüsten atlamak her zorluğun içinde yaşama tutunacak durumlar bulunacağına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine delalettir.

Kahve falında eşinin yüksekten atladığını görmek çok büyük ve güzel bir ilişki yaşayacağına, araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında boyut atlamak kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında daldan dala atlamak girdiği her işte çok başarılı olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, farklı hobiler ve alışkanlıklar gelişeceğine tabir olunur.

Kahve falında dikenli telden atlamak dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında paraşütle denize atlamak büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir