AnaSayfa / Genel / Kahve falında yan yatmak

Kahve falında yan yatmak

Kahve falında yan yatmak sağlık ve şifa bulacağına, rızkının azalacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, hem yaşama olan inancına kavuşacağına, büyük ve önemli bir kimse olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yan yatmak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla eğlenceli vakit geçirmek için planlar yapabilir, sözler verebilirsiniz.

Kahve falında sevdiğinin yanına yatmak herkesi doğru yola çağıracağına, zafer elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölen birinin yanına yatmak eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına, tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında yan yana yatmak moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına rivayet eder.

Kahve falında bir erkekle yan yana yatmak sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyle yan yana yatmak çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine, dünya ve ahiretinin güzel olmasına işaret eder.

Kahve falında sevgiliyle yan yana yatmak hayallerine ulaşacağına, koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişiyle yan yana yatmak ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarın yanına yatmak malın ve paranın da arttıkça artacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir