AnaSayfa / Genel / Kahve falında evlenmek istediğini söylemek

Kahve falında evlenmek istediğini söylemek

Kahve falında evlenmek istediğini söylemek yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, çıkmaza gireceğine, elde bulunan imkânların artacağına, hedeflere ulaşılacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, işlerin açılacağına, muradın gerçekleşeceğine, kazancın günden güne artacağına, gayrimenkul işine girileceğine, hayatının olumlu yönde devam edeceğine, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine inanılır.

Kahve falında evlenmek istediğini söylemek gördüyseniz:

  • Akşama doğru saatlerden itibaren takıntılı düşünceler ön plana çıkabilir.

Kahve falında evlenmek istediğini söylemek işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına inanılır.

Kahve falında ölmek istediğini söylemek büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine işaret eder.

Kahve falında eşine boşanmak istediğini söylemek borç ödemeye, hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında boşanmak istediğini söylemek huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine yorulur.

Kahve falında evlenmek istemek sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına, iyi bir aile reisi ve baba olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evlenmek istediği kızı görmek bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında kızının evlenmek istediğini görmek bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine delalettir.

Kahve falında istediği kişiyle evlenmek kısa bir süre içinde işlerin zorlaşacağına, böylece daha yeni ve daha güzel çalışmalar gerçekleştirebileceği bir ortam kazanmış olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir