AnaSayfa / Genel / Kahve falında olmayan bebeğini emzirmek

Kahve falında olmayan bebeğini emzirmek

Kahve falında olmayan bebeğini emzirmek yüksek diploma alacağına, ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına, helal olan yollardan da geniş rızık ve zenginlik elde edeceğine, hastalıkların sona ereceğine ve sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, ortak olarak işe gireceği bazı kişiler ile çok sıkıntı veren durumlardan kurtulacağına, eğer bu durum başarılı olursa fal sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına işarettir.

Kahve falında olmayan bebeğini emzirmek gördüyseniz:

  • Hayat şartlarınızda düzelme olabilir.

Kahve falında özürlü bebek emzirmek fal sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına inanılır.

Kahve falında birinin bebek emzirmek çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok sağlıklı olunacağına, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine inanılır.

Kahve falında ölen bebeği emzirmek karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çirkin bebek emzirmek sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına delalettir.

Kahve falında kimsesiz bebek emzirmek elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine ve hayatının toparlanacağına rivayet eder.

Kahve falında ikiz erkek bebek emzirmek maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine yorulur.

Kahve falında başkasının bebek emzirmek ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dişi çıkmış bebek emzirmek yeni ve daha büyük hedeflere göz dikileceğine, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir