AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin bebek emzirmek

Kahve falında birinin bebek emzirmek

Kahve falında birinin bebek emzirmek güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, sorunların, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, kıskanılacak işleri ve güçlü karakteri ile herkesi kıskandıracak bir hayata sahip olacağına, önemli ve büyük adımlar atacağına, bu durumun da herkesin dikkatini çekeceğine, rahat nefes almaya başlayacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine inanılır.

Kahve falında birinin bebek emzirmek gördüyseniz:

  • Öğle saatleri civarında Jüpiterin olumsuz görünümü ise, abartılı tavırları, kibir, ukalalık, konuşmalarda aşırılıklara kaçma ya da aşırı harcama v.b türünde durumları akla getiriyor.

Kahve falında erkek bebek doğurmak ve emzirmek itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına ve kaderinin yüzüne güleceğine inanılır.

Kahve falında iki göğsünden bebek emzirmek yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, manevi anlamda da huzur içinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bekar birinin bebek emzirmek rızık eksikliği yaşayacağına, fakir fukaraya yardım edeceğine işarettir.

Kahve falında hamileyken başka bebek emzirmek maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında güzel bir bebek emzirmek geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına yorulur.

Kahve falında sol göğsünden bebek emzirmek kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında bebeğini başkasının emzirdiğini görmek borçlarını ödeyeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine inanılır.

Kahve falında ölen bebeği emzirmek sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir