Kahve falında ateş kıvılcımı görmek

Kahve falında ateş kıvılcımı görmek hayatının bir anda cennete döneceğine, eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, başarıya ulaşacağına, iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yollarının açılacağına, beklentilerinin, amaçlarının, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, hayallerindeki eve sahip olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, düzenin kurulacağına inanılır.

Kahve falında ateş kıvılcımı gördüyseniz:

  • Başarıyla ekip çalışmalarına katılabilirsiniz.

Kahve falında ateş kıvılcımı görmek uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına işarettir.

Kahve falında ateş kıvılcım görmek hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına yorulur.

Kahve falında ateş kıvılcımları görmek yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında gökyüzünde kıvılcım görmek dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kıvılcım söndürmek ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine delalet eder.

Kahve falında kıvılcım görmek endişe ve kaygılarınızın yersiz olduğuna, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında elektrik kıvılcımı görmek kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin kendine ateş ettiğini görmek yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine, zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir