AnaSayfa / Genel / Kahve falında olgunlaşmamış şeftali görmek

Kahve falında olgunlaşmamış şeftali görmek

Kahve falında olgunlaşmamış şeftali görmek hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, sağlık ve şifa bulacağına, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine, rahat ve huzurlu olunacağına, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine delalet eder.

Kahve falında olgunlaşmamış şeftali gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda bir yol ayrımında olabilirsiniz.

Kahve falında olgunlaşmış şeftali görmek hem birincilik hem de kazanç getireceğine, hayallerinin yıkılacağına delalet eder.

Kahve falında olgun şeftali görmek kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine, fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına işaret eder.

Kahve falında olgunlaşmamış şeftali görmek uzun soluklu bir ilişkiye başlanacağına, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında olgun şeftali yemek özel hayatının renkleneceğine, ekmeğini alın teri ile kazanacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine inanılır.

Kahve falında olgun kayısı toplamak gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında olgun ayva görmek günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, aile bireylerinin mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında olgun erik görmek dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına delalet eder.

Kahve falında olgunlaşmamış muz görmek tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine, Allah yolunda ilerleyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir