AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen yakınını ağlarken görmek

Kahve falında ölen yakınını ağlarken görmek

Kahve falında ölen yakınını ağlarken görmek hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına, dinini yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında ölen yakınını ağlarken gördüyseniz:

  • Özel veya iş hayatınızda ek görev veya sorumluluklar söz konusu olabilir.

Kahve falında ölmüş bir yakınını ağlarken görmek işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine tabir olunur.

Kahve falında bir yakınını ağlarken görmek haksızlıklara uğranılacağına, kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında yakın arkadaşını ağlarken görmek sıkıntılara ve zorluklara daha akıllı ve mantıklı yaklaşacağına, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına işaret eder.

Kahve falında ölen yakınını ağlarken görmek daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına alamet eder.

Kahve falında yakınını ağlarken görmek elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş yakınını ağlarken görmek çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağlayan yakınını görmek duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına, yetkili bir göreve atanacağına delalettir.

Kahve falında ağlayan bir yakınını görmek haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, patron olunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir