AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağlayan yakınını görmek

Kahve falında ağlayan yakınını görmek

Kahve falında ağlayan yakınını görmek bolluğun ve verimin de artacağına, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, desteksiz kalacağına, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına tabir olunur.

Kahve falında ağlayan yakınını gördüyseniz:

  • Sabrınızı kaybetmeden sorunlarınızı sakince anlatabilirseniz sonunda istediğinizi elde edebilirsiniz.

Kahve falında ölmüş bir yakınını ağlarken görmek sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği  yorulmaktadır.

Kahve falında bir yakınını ağlarken görmek stres nedeniyle uzun zamandan beri yaşanan bir sağlık sorununun tedavisi için bir hekime başvurulacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine rivayet eder.

Kahve falında ölen yakınını ağlarken görmek dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, onun sayesinde paraya ve mutluluğa kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında yakın arkadaşını ağlarken görmek zenginliğe sahip olacağına, umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş yakınını ağlarken görmek çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, istediği herşeye ulaşabileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yakını ağlarken görmek Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine, bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yakınını ağlarken görmek her konuda gelişme gösterileceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına işarettir.

Kahve falında ağlayan yakınını görmek hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, dünya nimetlerinden daha fazla istifade edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir