AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağlayan bir yakınını görmek

Kahve falında ağlayan bir yakınını görmek

Kahve falında ağlayan bir yakınını görmek iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahata ereceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, iyi niyetinden uzaklaşacağına, uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında ağlayan bir yakınını gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya özel yaşamınızda kalbinizin sesini dinlemelisiniz.

Kahve falında ağlayan yakınını görmek gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına işarettir.

Kahve falında bir yakınını ağlarken görmek çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş yakınını ağlarken görmek hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, karlı bir iş ortaklığı yapacağına ve bu işin bütün bir hayatını ve geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yakın arkadaşını ağlarken görmek asla dert yüzü görmeyeceğine, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yakınını ağlarken görmek neşesine kavuşacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına yorulur.

Kahve falında en yakın arkadaşını ağlarken görmek kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş bir yakınını ağlarken görmek hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, geleceğinin parlak olacağına, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yakını ağlarken görmek lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir