AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen yakınına sarılmak

Kahve falında ölen yakınına sarılmak

Kahve falında ölen yakınına sarılmak yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına, yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine, rahat bir hayat sağlayacağına, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sorunlarının da çözüleceğine, kendine döneceğine, önünün kapanacağına, çaresiz durumlarda kalacağına delalet eder.

Kahve falında ölen yakınına sarılmak gördüyseniz:

  • Kısaca söylemek gerekirse, hangi cinsiyetten olursanız olun size karşı fiziksel ya da psikolojik güç kullanılması mümkündür.

Kahve falında yakınına sarılmak zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir yakınına sarılmak kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine, gelir kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş bir yakınıyla sarılmak rakiplerin oyununa gelineceğine, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında en yakın arkadaşına sarılmak çok büyük maddi zarara uğrayacağına, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında ölen yakınına sarılmak işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına işaret eder.

Kahve falında yakın arkadaşla sarılmak alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş yakınına sarılmak düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, sağlığının geri geleceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına delalettir.

Kahve falında bir yakınına sarılıp ağlamak geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, zor günlerin geride kalacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir