AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen karısını görmek

Kahve falında ölen karısını görmek

Kahve falında ölen karısını görmek kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, çok farklı bir kişi olacağına, helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına, büyük borçlar alınacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında ölen karısını gördüyseniz:

  • Bazı ani teklifler gittiğiniz yönü değiştirebilir.

Kahve falında karısının araba kullandığını görmek sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında karısını boğazlamak Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini görmeyi nasip edeceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi ve karısını görmek kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine delalettir.

Kahve falında eski eşin karısını görmek kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine inanılır.

Kahve falında karısı dövmek kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına yorulur.

Kahve falında karısının evlendiğini görmek yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine işarettir.

Kahve falında karısını gebe görmek hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, atılan her adımda daha zor günlere yüründüğüne ve bu şekilde devam eden sorunların yakında fal sahibinin atacağı akıllıca ve doğru adımlar sayesinde normale döneceğine inanılır.

Kahve falında karısının aldattığını görmek sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına ve bu sayede kazanç elde edeceğine, ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir