AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen birinin ameliyat olduğunu görmek

Kahve falında ölen birinin ameliyat olduğunu görmek

Kahve falında ölen birinin ameliyat olduğunu görmek sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, büyük kazançlar sağlayacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, çok istediği ve uzun zamandan beri yapmak istediği bir işin başına geçeceğine ve ortaya koyacağı çalışmalar ile herkesi şaşırtacağına, malına mal, parasına da para ekleyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına, kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölen birinin ameliyat olduğunu gördüyseniz:

  • Bir süredir herşeyden çok kendinizle ilgili olabilirsiniz.

Kahve falında ölmüş birinin ameliyat olduğunu görmek çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine, çekilen hasretin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında kızının ameliyat olduğunu görmek insanlar tarafından daha çok sevileceğine, mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ameliyatta öldüğünü görmek huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına, rakiplerine büyük fark atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ameliyattan korkmak kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine, kısmetlerinin ve şansının kapanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında diz ameliyatı olmak zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına, sorunların hallolacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine işaret eder.

Kahve falında alnından ameliyat olmak ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sol bacaktan ameliyat olmak maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine işarettir.

Kahve falında ameliyat görmek kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir