AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen birini öldürmek

Kahve falında ölen birini öldürmek

Kahve falında ölen birini öldürmek karanlık geçen günlere güneş doğacağına, mutluluğun ve kazancın daim olacağına, bir sebeple bir dönem üzüleceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, dininden vazgeçmeyeceğine, kimseye borçlanmayacağına, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölen birini öldürmek gördüyseniz:

  • Belli başlı ilişkilerinizde veya iş birliklerinizde zorlanabilirsiniz.

Kahve falında çekiçle birini öldürmek saygınlık elde edeceğine, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında küçük örümcek öldürmek kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine ve engellerden uzak kalacağına, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında annenin çocuğunu öldürdüğünü görmek eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında öldükten sonra ruhunu görmek her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, sıkıntılarının geçeceğine, zorluklarının kalmayacağına yorulur.

Kahve falında kendi öldüğünü görmek ticari anlamda yön değiştireceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında biri öldürülürken görmek bir sebeple çok zarar göreceğine, dik durmaya çalışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında asarak öldürmek hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine, yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin öldüğünü görmek kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, şan şöhret kazanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir