AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin öldüğünü görmek

Kahve falında birinin öldüğünü görmek

Kahve falında birinin öldüğünü görmek kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına, büyük sıkıntılar çekileceğine, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, bereketin ve verimin geleceğine, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, sorunlu ve kötü zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin öldüğünü gördüyseniz:

  • Çok önem verdiğiniz kimseleri ya da önemli noktalarda bulunan kimseleri sözlerinizle etkilemeye gayret etmelisiniz.

Kahve falında eski sevgilisinin öldüğünü duymak sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına yorulur.

Kahve falında yüksek bir yerden düşüp ölmek büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına inanılır.

Kahve falında bir arkadaşınızın öldüğünü görmek maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında tavuk öldürmek maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına, kişinin sıkıntılarından arınacağına işarettir.

Kahve falında arkadaş öldürmek sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına, bencil insanlar yüzünden fal sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında bir kedinin öldüğünü görmek çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, düşmanlıkların biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tanıdık birinin öldüğünü duymak bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine işarettir.

Kahve falında kardeşinin öldüğünü öğrenmek hasret içinde kalacağına, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir