AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen birini koşarken görmek

Kahve falında ölen birini koşarken görmek

Kahve falında ölen birini koşarken görmek çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, başarılarını ispat edeceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an Allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine delalettir.

Kahve falında ölen birini koşarken gördüyseniz:

  • Güvendiğiniz bir arkadaşınız sizin için yapmasını istediğiniz bazı şeyleri ihmal etmiş olabilir.

Kahve falında koşarak birinci olmak kazancını doğru şekilde kullanacağına ve bu sayede ömrü boyunca geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında dört nala koşan atlar görmek tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına işaret eder.

Kahve falında koşarak birini geçmek hayırlı yollar keşfedeceğine ve kişinin kendisine bolluğu nasip edecek girişimlerde bulunacağına, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine delalettir.

Kahve falında koşarken zorlanmak hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine delalettir.

Kahve falında koşarak yorulmak çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına alamet eder.

Kahve falında ölen birini koşarken görmek isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, çok güzel ve hayırlı işlere vesile olacağına rivayet eder.

Kahve falında koşarak bir yere yetişmeye çalışmak çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında merdivenlerden koşarak çıkmak eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir