AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen birini evlendirmek

Kahve falında ölen birini evlendirmek

Kahve falında ölen birini evlendirmek işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, bu sayede kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına delalettir.

Kahve falında ölen birini evlendirmek gördüyseniz:

  • Daha çok kısa vadeli sorunları çözmeye veya halledilmesi gereken konuları ele almaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında kendinden büyük bir erkekle evlenmek kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine ve devlet nazarında da hatırı sayılır işler yapacağına işarettir.

Kahve falında dedemin evlendiğini görmek rızkının kesilmeyeceğine, rahatının, lüksünün ve konforunun da baki olacağına, evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevmediğin biriyle evlendirilmek birçok kişinin dikkatini çekeceğine, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında komşunun kızının evlendiğini görmek eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, hem itibar edineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evlenmek ve mutlu olmak amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına rivayet eder.

Kahve falında gemide evlenmek üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında prensle evlenmek kurulu düzeninin devam edeceğine, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına işaret eder.

Kahve falında aileden habersiz evlenmek kendisinin de bu fırsatı en doğru ve en akıllı şekilde kullanmayı başarıp, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir