AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen birini camide görmek

Kahve falında ölen birini camide görmek

Kahve falında ölen birini camide görmek çok büyük yenilikler yapacağına ve her zaman çok daha akıllıca düşünüp kendisini geliştireceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, kendisini iyi hissedeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan fal sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına, yaptıklarının ciddiyetine daha sonra varacağına, insanlar arasında yüceleceğine işarettir.

Kahve falında ölen birini camide gördüyseniz:

  • Belli girişimleriniz konusunda bazı endişelere sahip olabilirsiniz.

Kahve falında camide zemzem içmek makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına inanılır.

Kahve falında camide iftar açmak işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine, huzurunun ve neşesinin bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında camide domuz görmek fakirlik yaşayacağına, işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında camide namaz kılmak dua etmek yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına, maddi açıdan rahat edileceğine yorulur.

Kahve falında camide yüzünü yıkamak özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine inanılır.

Kahve falında camide birini görmek buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında büyük bir camide namaz kılmak yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına delalettir.

Kahve falında camide namaz kılmaya çalışmak kurulu bir düzenin sağlanacağına, falı kapatan kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir