AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen bir insanı canlı görmek

Kahve falında ölen bir insanı canlı görmek

Kahve falında ölen bir insanı canlı görmek zor günler geçireceğine, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, rahat nefes alınacağına, zorlukların biteceğine, gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına, sevinçten gözyaşı dökeceğine, üzgün ve hasta olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölen bir insanı canlı gördüyseniz:

  • Uzaklardan gelen bir haber parasal konulardaki sıkıntılarınızı hafifletebilir.

Kahve falında canlı insanı toprağa gömmek rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına, yeni projeler için kaynak elde edeceğine delalettir.

Kahve falında canlı canlı insan kesmek istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına, sorunların çözüleceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş bir insanı canlı görmek atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine alamet eder.

Kahve falında canlı insanı öldü görmek isteklerine kulak vereceğine, sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında canlı insan görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine alamet eder.

Kahve falında canlı insan eti kesmek yaptığı işlerin de içine sineceğine, kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş insanları canlı görmek gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, kısaysa da ömrün kısa süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında canlı insanı ölmüş görmek evlatlarından hayır bulacağına, çoluk çocuğa karışacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir