AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen anneanneyi hasta görmek

Kahve falında ölen anneanneyi hasta görmek

Kahve falında ölen anneanneyi hasta görmek istenmeyen durumlarla karşılaşacağına, dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine, elinin bollaşacağına, işlerine bereket geleceğine, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, şansının ve bahtının açık olacağına, duygusal olarak çok kötü olabileceğine, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine yorulur.

Kahve falında ölen anneanneyi hasta gördüyseniz:

  • Belli durumları nasıl yöneteceğinizi biliyorsanız sesli konuşmalısınız.

Kahve falında anneanne hasta görmek mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş anneanneyi hasta görmek aklındaki hayalleri bu kişilerin vereceği destekle gerçeğe dönüştüreceğine, işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine tabir olunur.

Kahve falında ölen anneanneyi hasta görmek konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, fal sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına inanılır.

Kahve falında anneanneyi hasta görmek çok büyük ve anlamlı çalışmaların yakın bir zamanda gerçekleştirilerek çok büyük kazançlar elde edileceğine, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında anneanneyi öpmek yatırımların işlerini büyütmek için gerekli miktara kavuşacağına, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına inanılır.

Kahve falında anneannem görmek yaşam standartlarının yükseleceğine, çok büyük bir aşk yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında anneanne evini görmek işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, strese gireceğine, çok yoğun çalışacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş olan anneanneyi görmek üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına, yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir