AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen ablasını görmek

Kahve falında ölen ablasını görmek

Kahve falında ölen ablasını görmek şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, durumunuzun iyileşeceğine, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölen ablasını gördüyseniz:

  • Bitirilmesi gereken işlerinizi ihmal edebilirsiniz.

Kahve falında evli ablasını evlenirken görmek fal sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına inanılır.

Kahve falında sevgilinin ablasını görmek düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, atılan adımların yakın zaman içinde zarar getireceğine delalet eder.

Kahve falında anne abla görmek kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ablasını gelin görmek ağız tadını ve keyfini yitireceğine, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında abi abla görmek evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine ve refah içinde yaşayacağına, eğer zor durumlara düşülmek istenmiyorsa önceden bu durumlarla ilgili önlemler alınması gerektiğine ve işlerin ancak bu şekilde düzeleceğine delalettir.

Kahve falında ablasının çocuğunu görmek müjdeli haberler alacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rahat edeceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ablasıyla konuşmak hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ablasını nişanlı görmek gelecek yıllar için birikim yaparak daha rahat bir emeklilik dönemi elde edileceğine, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir