AnaSayfa / Genel / Kahve falında öldüğünün görmek

Kahve falında öldüğünün görmek

Kahve falında öldüğünün görmek etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına, geçmişte yaşanan sıkıntılı durumların bundan sonra tekrar etmeyeceğine ve kişinin çok daha mutlu ve huzur dolu bir hayata sahip olacağına, yani insanlar ile vakit geçirerek kendisini deşarj edeceğine, işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına, bunalıma gireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, düşlediği evliliğin gecikeceğine, rahatsızlık veren durumları ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında öldüğünün gördüyseniz:

  • Şimdi herşeyin acısını çıkartmaya çalışıyor olabilir.

Kahve falında yaban domuzu öldürmek insanlara ilim irfan aşılayacağına, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına işarettir.

Kahve falında kardeşi öldü görmek kötü ve zor günler geçireceğine, geleceğine bakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında akrabanın öldüğünü görmek hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında kara kediyi öldürmek sorunların çabucak halledileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine işaret eder.

Kahve falında bir akrabanın öldüğünü duymak rahat edeceğine, ferahlayacağına, her istediği şeyin gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşın abisinin öldüğünü görmek yüksek makamlara geleceğine ve tuttuğunu koparmak gibi bir yeteneğinin ve zekâsının olacağına, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında kurşunla vurulup ölmek kendisini kalıcı mutluluğa, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, bir sebeple falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bebek öldürmeye çalışmak başındaki şanssızlıktan kurtulacağına, rahatsızlıklarla boğuşulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir