AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir akrabanın öldüğünü duymak

Kahve falında bir akrabanın öldüğünü duymak

Kahve falında bir akrabanın öldüğünü duymak çıkmaza gireceğine, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, zenginliğe kavuşacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına, güç, kudret ve iman sahip olacağına, hayatının bereketli ve verimli olacağına, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına işaret eder.

Kahve falında bir akrabanın öldüğünü duymak gördüyseniz:

  • Genelde oldukça olumlu diyaloglar içerisinde olabileceğiniz bir bayram sürecindesiniz.

Kahve falında bir akrabanın öldüğünü duymak yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında akrabalarının öldüğünü duymak çocuk sahibi olunacağına, tüccarsa bundan böyle işlerinden daha fazla kar sağlayacağına inanılır.

Kahve falında bir akrabasının öldüğünü duymak kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında akrabanın öldüğünü duymak insanları günah işlemeye teşvik edeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yakın akrabanın öldüğünü duymak kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, fal sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında akrabasının öldüğünü duymak yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, kazancı arttıracağına yorulur.

Kahve falında akrabanın öleceğini duymak bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir akrabasının öldüğünü görmek sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir