AnaSayfa / Genel / Kahve falında olay görmek

Kahve falında olay görmek

Kahve falında olay görmek çok mutlu ve sevinçli olacağına, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, küslüklerin sona erip, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, işlerinin ters gideceğine, çok hayırlı işlere gireceğine, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, borçların biteceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında olay gördüyseniz:

  • Dikkatli olmakta fayda var.

Kahve falında hortum olayı görmek ticaretin büyüyeceğine, hayırlı çalışmalar ve atılacak doğru adımlar sayesinde çok kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında karışık olaylar görmek bir sebeple eşi ile arasının açılacağına, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına işaret etmektedir.

Kahve falında terör olayı görmek maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine delalettir.

Kahve falında esrarengiz olaylar görmek kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına, bir daha kopmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında olay çıkarmak iş hayatında kendi işini kuracağına, fal sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında bir olaydan kaçmak sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına işarettir.

Kahve falında bir olay görmek ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine tabir olunur.

Kahve falında yaşanmış olayı görmek Allah katında güzel mükafatlar almasına, bebek sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir