AnaSayfa / Genel / Kahve falında okyanusun taştığını görmek

Kahve falında okyanusun taştığını görmek

Kahve falında okyanusun taştığını görmek çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, inanç konusunda soru işaretlerinden kurtulacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine ve yollarına hayırlı kısmetlerin çıkacağına, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine alamet eder.

Kahve falında okyanusun taştığını gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı veya sağlığınızı ilgilendiren konularda daha akılcı davranmanız gerekiyor olabilir.

Kahve falında okyanusun taştığını görmek insanlardan uzaklaşılacağına, çok mutlu olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine delalettir.

Kahve falında okyanusda gemi görmek mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine rivayet eder.

Kahve falında okyanus üstünde uçmak iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, onların kıymetini bileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında okyanusun yükseldiğini görmek eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında okyanus ve balık görmek kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında masmavi okyanus görmek yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında okyanus dalgası görmek yaşam enerjisi ile dolacağına, hem huzur hem de lüks içinde bir hayat geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında buz tutmuş okyanus görmek bekarsa evleneceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir