AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil okyanus görmek

Kahve falında yeşil okyanus görmek

Kahve falında yeşil okyanus görmek sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına delalettir.

Kahve falında yeşil okyanus gördüyseniz:

  • Karar vermeden önce bir kez daha düşünün.

Kahve falında yeşil okyanus görmek sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına inanılır.

Kahve falında okyanusta yunuslarla yüzmek daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında okyanusta balina görmek çok büyük bir şok yaşayacağına, mevkilerinin yüksek olacağına işaret eder.

Kahve falında okyanus düşmek moral ve sermaye kaybedeceğine, ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında okyanusta yüzdüğünü görmek sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına delalet eder.

Kahve falında atlas okyanusu görmek bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, işlerin bu yüzden epey aksayacağına rivayet eder.

Kahve falında okyanus ve balık görmek kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına yorulur.

Kahve falında okyanusta boğulduğunu görmek gittiği yolda çok başarılı olacağına, yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir