AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaplan saldırması görmek

Kahve falında kaplan saldırması görmek

Kahve falında kaplan saldırması görmek bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına, helal kazanca sahip olunacağına, dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, para sıkıntısı çekmeden harcama yapmanın keyfini ve rahatlığını yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında kaplan saldırması gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler sizi anlamakta zorlanabilir veya yavaş idrak eden kişilere karşı sabır göstermeniz gerekebilir.

Kahve falında kaplan saldırması görmek en pahalı evlerde oturacağına, hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına yorulur.

Kahve falında yılan saldırmasını görmek yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine, sevip saydığı bir birey olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kedinin saldırmasını görmek ardından yeni bir iş bulunacağına, iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cin saldırması görmek arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına, bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında deli saldırması görmek eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında kedi saldırması görmek insanlar tarafından daha çok sevileceğine, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında boğa saldırması görmek parasının da, malının da eksilmeyeceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine delalet eder.

Kahve falında kurt saldırması görmek kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir