AnaSayfa / Genel / Kahve falında okulu bitirdiğini görmek

Kahve falında okulu bitirdiğini görmek

Kahve falında okulu bitirdiğini görmek subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına, cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir zenginliğe sahip olacağına, zorlukların bir anda biteceğine, hayatı baştan aşağı değiştireceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine delalet eder.

Kahve falında okulu bitirdiğini gördüyseniz:

  • Yeni ilişkiler kurabilir, hobilerinize zaman ayırabilir, arkadaş ziyaretleri yapabilirsiniz.

Kahve falında okul bitirmek maddi konularda kayıplar olacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine rivayet eder.

Kahve falında okul bitirdiğini görmek hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına, büyük üzüntüler olacağına işaret eder.

Kahve falında okulun bitmediğini görmek başına gelen üzücü bir olaydan etkilenip etrafındaki insanlara çok kırılacağına, ailesi içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında okulu bitirememek huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında okulu bitirmek yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında okulu bitirdiğini görmek kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, gireceği işlerde başarı elde edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının başında bit öldürmek yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, gelmek istediği noktalara geleceğine yorulur.

Kahve falında tarakta bit görmek onlardan fayda göreceğine, şansa inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir