AnaSayfa / Genel / Kahve falında okuldan gelmek

Kahve falında okuldan gelmek

Kahve falında okuldan gelmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına, yaptıklarının ciddiyetine daha sonra varacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine yorulur.

Kahve falında okuldan gelmek gördüyseniz:

  • Denemeniz durumunda fark yaratabilirsiniz.

Kahve falında okuldan gelmek bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında okuldan geldiğini görmek yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına işarettir.

Kahve falında okulda tören görmek ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, daha pozitif biri olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında okulda halay çekmek çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında okulda olmak işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine işaret eder.

Kahve falında okulu kazanamamak yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında okulun başladığını görmek önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, bunun da kendisini çok iyi hissetmesine vesile olacağına delalet eder.

Kahve falında orta okulunu görmek kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir