AnaSayfa / Genel / Kahve falında okulda olmak

Kahve falında okulda olmak

Kahve falında okulda olmak moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine ve hastalığı varsa eğer en kısa sürede şifasına kavuşacağına, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında okulda olmak gördüyseniz:

  • Uzlaşmacı olmakta fayda var.

Kahve falında okulda ders yaptığını görmek aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, hayırlı haberler getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında okulu yıkıldığını görmek amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında polis okuluna gittiğini görmek hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ilköğretim okulu görmek kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine, huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine delalet eder.

Kahve falında okul töreni görmek günahlarından tövbe etmeye, işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı işaret etmektedir.

Kahve falında okul arkadaşına sarılmak çevredeki insanlardan da destek alınacağına, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında okul çantasını kaybetmek meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine rivayet eder.

Kahve falında okulda bebek görmek işinin aksayacağına, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına ve çok büyük kazançlar elde edip huzurlu bir hayat süreceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir