AnaSayfa / Genel / Kahve falında okuldan birini görmek

Kahve falında okuldan birini görmek

Kahve falında okuldan birini görmek çalışkanlık ve disiplinle birlikte iman gücüyle de hareket eden fal sahibinin asla dara düşmeyeceğine, hayallerini ve ideallerini gözden geçirdiği bu süreçte yepyeni kararlar alarak, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, yeni bir hayata adım atılacağına, evlatlarından hayır bulacağına, kafasına hiçbir şeyi takmadan, her zaman şükür içinde olacağına, hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında okuldan birini gördüyseniz:

  • Duygu dünyanızı başkalarının kararları veya yönlendirmeleri sonucu bir tarafa itmek zorunda değilsiniz.

Kahve falında okuldan uzaklaştırma almak kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini okulda görmek oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, iş hayatı içinde çok üst noktalardaki mevkilere çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında okulda sigara içmek rızkından ve gelirinden olacağına, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına delalettir.

Kahve falında okulun bahçesinde olmak işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine delalet eder.

Kahve falında okul karne görmek zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına delalettir.

Kahve falında okulda sıraya girmek maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, hasret çekenlerin birleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında okula gitmeye hazırlanmak sevinç dolu haberler alacağına, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında özel okul görmek eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına, aradığı çareleri bulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir